Utilaje pentru curatenie

TASKI Swingo 3500

Inchiriem utilaje pentru efectuarea curateniei in depozite, spatii comerciale, fabrici. Inchiriem doar utilaje profesionale TASKI si KARCHER Putem inchiria monodiscuri,masini automate cu om la bord sau fara   TASKI Swingo 3500 PERFORMANTA 5900M2/H REZERVOR 95l FRONT DE LUCRU 90cm DURATA UTILIZARE 3-5 ORE GREUTATE 570KG DIMENSIUNI 91x169x137 CM VITEZA MAXIMA DE LUCRU 8 KM/H ZGOMOT

KARCHER B90-R

Inchiriem utilaje pentru efectuarea curateniei in depozite, spatii comerciale, fabrici. Inchiriem doar utilaje profesionale TASKI si KARCHER Putem inchiria monodiscuri,masini automate cu om la bord sau fara     KARCHER B90-R PERFORMANTA 2400M2/H REZERVOR 90l FRONT DE LUCRU 80cm DURATA UTILIZARE 3-5 ORE GREUTATE 272 KG DIMENSIUNI 450x800x1200 MM VITEZA MAXIMA DE LUCRU 5 KM/

Utilaje pentru slefuit beton

Klindex Lavigator 650

Aceasta masina de slefuit beton prezinta o performanta superioara. Poate slefui cu sau fara apa si este ideala atat pentru beton, cat si pentru marmura, granit sau mozaic. Cu un motor de 2.9 KW, front de lucru generos de 500 mm si un rezervor de apa de 18 litri, poate sa fie folosita in orice imprejurare.

Polisat Hurrikane

Polisat Hurrikane este o masina de slefuit beton, marmura, granit sau mozait. Este foarte eficienta si usor de folosit, fiind destinata spatiilor medii si mari. Are un front de lucru de 760 de mm si un motor puternic, de 7.4 KW. Greutatea de 150 de kg ii ofera stabilitate si usurinta in utilizare.

Utilaj Slefuit Q7

Q7 este o masina de slefuit cu motor de 5.6 KW si un front de lucru de 550 MM. Poate sa slefuiasca beton, marmura, granit sau mozaic, functioneaza atat cu apa, cat si fara apa si are 3 sateliti, ceea ce o face foarte eficienta. Printre caracteristicile ce merita mentionate se numara si :

  • Rezervorul de 25 de litri;
  • Diametrul satelitului de 230 mm;
  • Greutatea de 130 kg.

Utilaj Slefuit Q9

Q9 este un utilaj de slefuit puternic, ideal pentru spatiile foarte mari. Poate slefui beton, marmura, granit sau mozaic si functioneaza atat cu apa, cat si fara apa. Se remarca printr-un front de lucru mare, oferit de cei 3 sateliti a cate 260 de mm fiecare. Cu un rezervor de 50 de litri, o greutate de 350 kg si putere de 11 kW, este o varianta ideala daca iti doresti o solutie rapida si eficienta.

Aspiratoare industriale

Aspirator Aero 15

Aero 15 este un aspirator profesional care se remarca printr-un motor de 585 W de ultima generatie. Gratie tehnologiei moderne pe care o are implementata, poate functiona la fel de bine precum un aspirator de 900 W. Este usor si silentios, permite inlocuirea rapida a pieselor si are mai multe variante de curatare si de filtrare. Daca nu ai nevoie de o curatare foarte puternica, dispune de un buton pentru modulul eco, care reduce puterea motorului cu 50%.

Industrial TX750

Acest aspirator are o capacitate de aspirare de 700 MC/H si un motor de 7.5 KW. Este, asadar, foarte eficient si economic. Cu un diametru de aspirare de 700 de mm reuseste sa curete rapid orice suprafata. Desi are 150 de kg este usor de folosit in orice imprejurare.

Vento 15

Acest aspirator produs de Taski este puternic si compact, imbunatatind foarte mult modul de lucru in spatiile foarte mari. Usor de manevrat si dotat cu o multime de caracteristici moderne, se dovedeste a fi extrem de eficient. Specificatiile sale sunt urmatoarele:

  • Sac cu capacitate de 15 litri din hartie;
  • Consum de 1000 W;
  • Nivel de zgomot de doar 61 dB, ceea ce este foarte acceptabil pentru marimea lui;
  • Mai multe variante de filtrare, inclusiv HEPA.

Villo 75

Este un produs eficient pentru spalat pardoseli, care se remarca prin fiabilitate, putere si nivel de zgomot scazut. Este varianta ideala pentru cei care au de curatat spuprafete medii spre mari.

Intreaba-ne cat costa inchirierea utilajelor!

Daca te incanta oricare dintre utilajele de mai sus, cere o oferta!