groupobgroupob

Despre noi

Cine suntem

Cateva cuvinte despre noi

Infintata in 1993, societatea O&B SRL are peste 25 de ani de experienta pe piata serviciilor de curatenie. Ne-am extins aria de activitate in trei dintre cele mai mari orase din tara Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Clientii nostri beneficiaza de o gama completa de servicii de la  curatenia zilnica la livrarea de materiale consumabile pentru igiena personala.

Intervenim prompt atunci cand este nevoie de noi, prin echipa noastra mobila si suntem oricand la dispozitia clientilor nostri.

Avem peste 150 de angajati , pregatiti si instruiti in toate normele de securitate in munca.

Viziune

Punem accent pe pregatirea angajatilor nostri , pentru ca prin ei putem atinge cele mai inalte standarde de calitate in acest domeniu. Pentru a eficientiza procesul de curatenie , folosim utilaje profesionale de curatenie Taski. Solutiile folosite sunt profesionale, printre cele mai bune din aceasta gama, ceea ce asigura un rezultat excelent.

Misiune

Am castigat in timp increderea clientilor nostri prin promptitudinea cu care am raspuns cererilor lor, prin profesionalismul cu care am rezolvat fiecare situatie aparuta, prin seriozitatea aratata de angajati nostri in fiecare zi la locul de munca,prin simplul fapt ca suntem dedicati lor.

Pentru a asigura transparenta si verificarea permanenta a lucrarilor noastre am implementat un soft de Management al Controlului Calitatii, care ne permite atat noua , cat si clientilor nostri verificarea statusului activitatilor in orice moment. In cazul in care exista vreo mentiune,softul permite vizualizarea angajatului care a prestat serviciul respectiv si a supervizorului care a facut verificarile de rigoare.

Lucrari din portofoliu

Curatare mocheta

Folosim ultima tehnologie – curatarea cu spuma uscata a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor, metoda semi-umeda acesta nu umezeste in profunzime tesatura acestora.

Curatare si intretinere birouri

Pentru un rezultat optim folosim numai produse de cea mai inalta calitate.

Curatare si intretinere bai

Se curata si se dezinfecteaza zilnic conform normelor de igiena.

Curatarea suprafetelor din sticla

Acest serviciu se realizeaza prin  folosirea  unei  tehnologii de ultima generatie, fara a folosi substante chimice. Prin acest  sistem, geamurile raman mai mult timp curate.