Cine suntem

Cateva cuvinte despre activitatea O&B

Infintata in 1993, societatea O&B SRL are peste 25 de ani de experienta pe piata serviciilor de curatenie din Romania. Ne-am extins aria de activitate in trei dintre cele mai mari orase din tara Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Clientii nostri beneficiaza de o gama completa de servicii de la curatenia zilnica si pana la livrarea materialelor consumabile pentru igiena personala.

Intervenim prompt in orice situatie in care este nevoie de noi, prin echipa noastra mobila si suntem oricand la dispozitia clientilor nostri.

Avem peste 150 de angajati , pregatiti si instruiti in toate normele de securitate in munca.

 

Viziune
Punem accent pe pregatirea angajatilor nostri , pentru ca prin ei putem atinge cele mai inalte standarde de calitate in acest domeniu. Pentru a eficientiza procesul de curatenie , folosim utilaje profesionale de curatenie Taski. Solutiile folosite sunt profesionale, printre cele mai bune din aceasta gama, ceea ce asigura un rezultat excelent.

Misiune
Am castigat in timp increderea clientilor nostri prin promptitudinea cu care am raspuns cererilor lor, prin profesionalismul cu care am rezolvat fiecare situatie aparuta, prin seriozitatea aratata de angajati nostri in fiecare zi la locul de munca,prin simplul fapt ca suntem dedicati lor.

Pentru a asigura transparenta si verificarea permanenta a lucrarilor noastre am implementat un soft de Management al Controlului Calitatii, care ne permite atat noua , cat si clientilor nostri verificarea statusului activitatilor in orice moment. In cazul in care exista vreo mentiune,softul permite vizualizarea angajatului care a prestat serviciul respectiv si a supervizorului care a facut verificarile de rigoare.

Oferim servicii de curatenie variate, potrivite pentru orice situatie

– LASA CURATENIA IN SEAMA NOASTRA –

Lucrari din portofoliu

Un mediu productiv este în primul rând un mediu sănătos

– Alege serviciile O&B –

Au incredere in noi și...

Testimoniale

Am ramas impresionată de promptitudinea si profesionalismul aratat de echipa voastră. Recomand firma cu toata increderea!

Gabriela Secota – Orange Romania

Respect fata de clienti, promptitudine in toate serviciile oferite, calitatea materialelor folosite. Recomand!

Alina Tang – Everseen Romania